Wie zijn wij ?

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 


Sinds 2016 bereidt onze cateringservice kwaliteitsdagschotels om te voldoen aan uw meest verwachtingen.

Waarom onze service kiezen voor uw dagelijkse maaltijden?

- Voor kwaliteit: Onze gerechten worden bereid door gerenommeerde chefs in professionele lokalen die voldoen aan de strenge normen van FAVV.

- Voor de afwisseling: Louise Folie's biedt elke maand een gevarieerd menu. En de mogelijkheid om een ander gerecht te kiezen uit onze 5 vervangende gerechten (elke dag beschikbaar).

- Voor onze betrokkenheid bij de regio: 90% van onze grondstoffen zijn afkomstig van plaatselijke producenten en ambachtslieden. Door te kiezen voor onze dagschotels, consumeert u LOKAAL en steunt u onze regio!

- Voor onze leveringsdienst: Naast het GRATIS service, het bestrijkt een groot geografisch gebied geografisch gebied (de grote Moeskroen, Pecq, Spierre-Helkijn, Estaimpuis, ... Lauwe, Rekkem, Rollegem, ...).
Maar nu ook in de regio Komen-Waasten.
Vraag en je zal worden geleverd!

- Voor de bewaring van onze gerechten: verpakt in bakjes onder beschermende atmosfeer, zijn ze tot 14 dagen houdbaar! En zijn compatibel met de traditionele oven en de microgolfoven.

- Voor ons gepersonaliseerd culinair aanbod: zoutarm dieet? Diabetisch? Voorgesneden of gemengde maaltijden? Louise Folie's zal zich aanpassen aan uw speciale dieet verzoek.

Om al deze redenen biedt Louise Folie's een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding in de regio!

Probeer het en u zult begrijpen wat HET verschil maakt!

We kijken ernaar uit om u te dienen
Het Louise Folie's team

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved