Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

Augustus

Zondag 1 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 2 : Konijn met Oude bruin Petrus, appelmoes
Dinsdag 3 : Ardeense hamburger, boontjes, aardappelen
Woensdag 4 : Macaroni met ham
Donderdag 5 : Gevogelde waterzooi, gestoomde aard.
Vrijdag 6 : Vis volgens de markt, seizoen garnituur
Zaterdag 7 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 8 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 9 : Orloff, duo van courgettes en kroketten
Dinsdag 10 : Gevulde tomaat met gehakt en puree
Woensdag 11 : Hespenrolletjes met witloof, aardappelen
Donderdag 12 : Varken stoofvlees met graan mosterd, oven aardappelen
Vrijdag 13 : Vis volgens de markt, seizoen garnituur
Zaterdag 14 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 15 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 16 : Kalkoen filet, tomaat in de oven
Dinsdag 17 : Kalfs crepinette, broccoli, gestoofde aard.
Woensdag 18 : Brochette van de chef, ratatouille, kriel
Donderdag 19 : Rundsstoofvlees op Bourgondische wijze
Vrijdag 20 : Vis volgens de markt, seizoen garnituur
Zaterdag 21 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 22 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 23 : Rundstong in maderasaus, puree
Dinsdag 24 : Chipolata, appelmoes en aardappelen
Woensdag 25 : Hamburger, erwtjes en gestoofde aard.
Donderdag 26 : Varkenswangen met tijm en spek
Vrijdag 27 : Vis volgens de markt, seizoen garnituur
Zaterdag 28 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 29 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 30 : Kalkoen gebraad Gr Veneur - wok groenten - Kriel aard.
Dinsdag 31 : Gehakt balletjes in tomaten saus - puree

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved