Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

Augustus

Maandag 1 : Konijn met Oude bruin Petrus, appelmoes
Dinsdag 2 : Ardeense hamburger, boontjes, aardappelen
Woensdag 3 : Macaroni met ham
Donderdag 4 : Gevogelde waterzooi, gestoomde aard.
Vrijdag 5 : Vispannetje op Oostendse wijze
Zaterdag 6 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 7 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 8 : Orloff, duo van courgettes en kroketten
Dinsdag 9 : Gevulde tomaat met gehakt en puree
Woensdag 10 : Hespenrolletjes met witloof, aardappelen
Donderdag 11 : Varken stoofvlees met graan mosterd, kriel aard.
Vrijdag 12 : Gepaneerde koolvis - spinazie - puree
Zaterdag 13 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 14 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 15 : Kalkoen filet, tomaat in de oven
Dinsdag 16 : Kalfs crepinette, broccoli, gestoofde aard.
Woensdag 17 : Brochette van de chef, ratatouille, kriel
Donderdag 18 : Rundsstoofvlees op Bourgondische wijze
Vrijdag 19 : Vis waterzooi - puree
Zaterdag 20 : Koude schotel of dagschotel
Zondag 21 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 22 : Rundstong in maderasaus, puree
Dinsdag 23 : Chipolata, appelmoes en aardappelen
Woensdag 24 : Hamburger, erwtjes en gestoofde aard.
Donderdag 25 : Varkenswangen met tijm en spek
Vrijdag 26 : Kabeljauwhaasje florentine - puree
Zaterdag 27 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 28 : Dag schotel volgens de markt
Maandag 29 : Kalkoen gebraad Gr Veneur - wok groenten - Kriel aard.
Dinsdag 30 : Gehakt balletjes in tomaten saus - puree
Woensdag 31 : Ardeense blinde vink, schorseneren, aard.

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved