Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

Juni

Woensdag 1 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 2 : Vol au vent, Griekse pasta's
Vrijdag 3 : Vispannetje in homardine saus, puree
Zaterdag 4 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 5 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 6 : Varkenshaasje Blackwell, gestoofde aard.
Dinsdag 7 : Vogels zonder kop, broccoli en puree
Woensdag 8 : Kalkoenfilet poivrade, tomaat in de oven en kriel aard.
Donderdag 9 : Stoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 10 : Vis waterzooi en puree
Zaterdag 11 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 12 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 13 : Rundstong in Madera saus, puree
Dinsdag 14 : Vogelnest, rode kool en gestoomde aardappelen
Woensdag 15 : Gevogelde waterzooi, Griekse pasta's
Donderdag 16 : Rundstoofpotje op Bourgondische wijze, aardappelen
Vrijdag 17 : Gepaneerde koolvisfilet, stoemp van prei
Zaterdag 18 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 19 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 20 : Konijn met Rodenbach, appelmoes en natuur aardappelen
Dinsdag 21 : Gehakte bouletten met tomaten saus - puree
Woensdag 22 : Melkvarken haasje, schorseneren in room, kriel aard.
Donderdag 23 : Gevogelde spiesje, zomers groentjes
Vrijdag 24 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Zaterdag 25 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 26 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 27 : Gevogelde buchette - boontjes en ardappelen
Dinsdag 28 : Chipolata - erwtjes en wortelen - aardappelen peterselie
Woensdag 29 : Ardeeensgebraad, perzik, dauphinois aard.
Donderdag 30 : Kalkoen blanquette - Griekse pasta's

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved