Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

December

Woensdag 1 : Hespenrolletjes met witloof
Donderdag 2 : Tartiflette van de chef met charcuterie
Vrijdag 3 : Vis volgens marktaanbod, seizoengroenten
Zaterdag 4 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 5 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 6 : Varkensgebraad met mosterd, bloemkool, aard.
Dinsdag 7 : Ardeense hamburger, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 8 : Kalfscrepinette, courgettes, rösti aardappelen
Donderdag 9 : Coq au vin, puree
Vrijdag 10 : Vis volgens marktaanbod, seizoengroente
Zaterdag 11 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 12 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 13 : Vol au vent, puree
Dinsdag 14 : Gehaktgebak, rode kool, gestoofde aardappelen
Woensdag 15 : Vogel zonder kop, butternuts moes, aardappelen nootjes
Donderdag 16 : Vlaamse stoofvlees, aardappelen
Vrijdag 17 : Vis volgens marktaanbod, seizoengroenten
Zaterdag 18 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 19 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 20 : Kalkoenfilet Grand Veneur, peer in de wijn, puree
Dinsdag 21 : Boerenworst, appelmoes, aardappelen
Woensdag 22 : Lasagne
Donderdag 23 : Varkensreepjes Blackwell, aardappelen
Vrijdag 24 : Vis volgens marktaanbod, seizoengroenten
Zaterdag 25 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 26 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 27 : Gevogelde blanquette, Griekse pasta's
Dinsdag 28 : Zwitserse schijf, rode kool en pure
Woensdag 29 : Cordon bleu, boontjes, aardappelen
Donderdag 30 : Cassoulet met drie vleessoorten
Vrijdag 31 : Vis volgens marktaanbod, seizoengroenten

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved