Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

Mei

Zondag 1 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 2 : Gegratineerde ham met witloof - puree
Dinsdag 3 : Gehaktbrood, bloemkool gratin, gestoofde aard.
Woensdag 4 : Geroosterde kip, erwtjes, ajuinaardappelen
Donderdag 5 : Gevogelte spiesje met mozzarella en zontomaat
Vrijdag 6 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Zaterdag 7 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 8 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 9 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 10 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 11 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen
Donderdag 12 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 13 : Zalmfilet, groenten julienne
Zaterdag 14 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 15 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 16 : Macaroni's met ham
Dinsdag 17 : Kalfs crepinette, broccoli moes, rösti aardappelen
Woensdag 18 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 19 : Varkens stoofpotjes dijonaise, Gestoofde aardappelen
Vrijdag 20 : Tongrolletjes in witte wijn saus, stoemp van prei
Zaterdag 21 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 22 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 23 : Orloff gebraad, paddenstoelen, oven aard.
Dinsdag 24 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 25 : Kalkoengebraad Grand Veneur en witloof
Donderdag 26 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 27 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Zaterdag 28 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 29 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 30 : Brochette van de chef, ratatouille en aardappelen
Dinsdag 31 : Spaghetti Bolognese

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved