Onze Dagschotels

FR - NL

Wie zijn wij ?
Onze dagschotels
Diensten en tarieven
Hoe kunt u bestellen ?
Contact

 

Februari

Woensdag 1 : Gevogelde buchette, boontjes, aardappelen
Donderdag 2 : Cassoulet met drie vleessoorten
Vrijdag 3 : Tongrolletjes in witte wijn saus, puree
Zaterdag 4 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 5 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 6 : Vleesbroodje, perzik en puree
Dinsdag 7 : Gevogelde blanquette, Griekse pasta
Woensdag 8 : Zwitserse schijf, courgette, aardappelen
Donderdag 9 : Hutsepot met drie vleessoorten
Vrijdag 10 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Zaterdag 11 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 12 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 13 : Orloff gebraad, broccoli, aardappelen met tijm
Dinsdag 14 : Gehakte balletjes en tomaten saus, puree
Woensdag 15 : Varkenshaasje, groenten gratin
Donderdag 16 : Coq au vin en aardappelen
Vrijdag 17 : Vispannetje in homardine saus, puree
Zaterdag 18 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 19 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 20 : Ardeenss burger, gestoofde groenten, rösti
Dinsdag 21 : Hachis Parmentier
Woensdag 22 : Gegrilde kippebout, boontjes, dauphinois
Donderdag 23 : Rundstoofpotje met wortelen, aardappelen
Vrijdag 24 : Vis waterzooi en puree
Zaterdag 25 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 26 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 27 : Hammetje met mosterd saus, gestoofde groenten, kriel aardappelen
Dinsdag 28 : Lasagne

Copyright � Louise Folie's 2016 - All right reserved