Onze dagschotels
April
Dinsdag 1 : Vogelnest, rode kool, gestoomde aardappelen
Woensdag 2 : Varkens gyros - Griekse pasta's
Donderdag 3 : Gevogeld blanquette met paddestoelen, natuur aardappelen
Vrijdag 4 : Vispannetje in homardine saus
Maandag 7 : Konijn met pruimen, appelmoes, natuur aardappelen
Dinsdag 8 : Hachis parmentier
Woensdag 9 : Kalkoen gebraad Poivrade, pêche, Dauphinois aardappelen
Donderdag 10 : Lams navarin op Catalaanse wijze, semoule
Vrijdag 11 : Kabeljauw in wijnsaus met puree
Maandag 14 : Gevogelte reepjes, Maroilles saus, preistoemp
Dinsdag 15 : Chipolata, wortel en erwtjes, aardappelen met peterselie
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Woensdag 16 : Cordon bleu, bloemkool gratin, natuur aardappelen
Donderdag 17 : Rundstoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 18 : Gepaneerde koolvisfilet, spinazie in room
Maandag 21 : Ardeensgebraad, boontjes, duchesse aard.
Dinsdag 22 : Gehaktballetjes “à la liégeoise”, Griekse pasta's
Woensdag 23 : Vol au vent, puree
Donderdag 24 : Varkensgoulash met peperkoek, puree
Vrijdag 25 : Paella van vis
aandag 28 : Gegratineerde ham met witloof, puree
Dinsdag 29 : Gehaktbrood, broccoli gratin, gestoofde aard.
Woensdag 30 : Geroosterde kip, erwtjes, ajuinaardappelen
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod
Donderdag 17 : Rundstoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 18 : Gepaneerde koolvisfilet, spinazie in room
Maandag 21 : Ardeensgebraad, boontjes, duchesse aard.
Dinsdag 22 : Gehaktballetjes “à la liégeoise”, Griekse pasta's
Woensdag 23 : Vol au vent, puree
Donderdag 24 : Varkensgoulash met peperkoek, puree
Vrijdag 25 : Paella van vis
aandag 28 : Gegratineerde ham met witloof, puree
Dinsdag 29 : Gehaktbrood, broccoli gratin, gestoofde aard.
Woensdag 30 : Geroosterde kip, erwtjes, ajuinaardappelen
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod