Onze dagschotels
November
Vrijdag 1 : Vispannetje op Oostendse wijze
Zaterdag 2 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 3 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 4 : Cordon bleu, broccoli, rösti aardappelen
Dinsdag 5 : Kippenboomstammetje, tomatenboontjes, puree
Woensdag 6 : Konijnenstoofpotje oud bruin, appelmoes
Donderdag 7 : Hutsepot met worst
Vrijdag 8 : Gepaneerde koolvis - spinazie - puree
Zaterdag 9 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 10 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 11 : Baskische kippenborst, puree
Dinsdag 12 : Kalfscrepinette, broccoli, gestoofde aardappelen
Woensdag 13 : Winter brochette, Pastinaak moes en aardappelennootjes
Donderdag 14 : Gehaktbroodje met schorseneren in room
Vrijdag 15 : Vis waterzooi - puree
Zaterdag 2 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 3 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 4 : Cordon bleu, broccoli, rösti aardappelen
Dinsdag 5 : Kippenboomstammetje, tomatenboontjes, puree
Woensdag 6 : Konijnenstoofpotje oud bruin, appelmoes
Donderdag 7 : Hutsepot met worst
Vrijdag 8 : Gepaneerde koolvis - spinazie - puree
Zaterdag 9 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 10 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 11 : Baskische kippenborst, puree
Dinsdag 12 : Kalfscrepinette, broccoli, gestoofde aardappelen
Woensdag 13 : Winter brochette, Pastinaak moes en aardappelennootjes
Donderdag 14 : Gehaktbroodje met schorseneren in room
Vrijdag 15 : Vis waterzooi - puree
Zaterdag 16 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 17 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 18 : Kippenbout, appelmoes, aardappelen
Dinsdag 19 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 20 : Macaroni met ham
Donderdag 21 : Lamsstoofpotje, couscous
Vrijdag 22 : Kabeljauwhaasje florentine - puree
Zaterdag 23 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 24 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 25 : Kippengyros en pommes duchesses
Dinsdag 26 : Vogelnestje, rode kool, aardappelen
Woensdag 27 : Hespenrolletjes met witloof
Donderdag 28 : Tartiflette van de chef met charcuterie
Vrijdag 29 : Vispannetje op Oostendse wijze
Zaterdag 30 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 17 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 18 : Kippenbout, appelmoes, aardappelen
Dinsdag 19 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 20 : Macaroni met ham
Donderdag 21 : Lamsstoofpotje, couscous
Vrijdag 22 : Kabeljauwhaasje florentine - puree
Zaterdag 23 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 24 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 25 : Kippengyros en pommes duchesses
Dinsdag 26 : Vogelnestje, rode kool, aardappelen
Woensdag 27 : Hespenrolletjes met witloof
Donderdag 28 : Tartiflette van de chef met charcuterie
Vrijdag 29 : Vispannetje op Oostendse wijze
Zaterdag 30 : Koude schotel of dagschotel naar keuze