Onze dagschotels
Oktober
Dinsdag 1 : Gehaktballetjes met tomatensaus, aardappelen
Woensdag 2 : Hespenrolletjes met witloof, puree
Donderdag 3 : Gevogelde brochette, Griekse pasta
Vrijdag 4 : Vis Waterzooi, puree
Zaterdag 5 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 6 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 7 : Kalkoenfilet Poivrade, perzik, aardappelen
Dinsdag 8 : Hachis Parmentier
Woensdag 9 : Ardeensgebraad, bloemkool gratin
Donderdag 10 : Cassoulet met 3 vlees soorten
Vrijdag 11 : Gegrilde koolvis met basilicum - puree
Zaterdag 12 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 13 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 14 : Rundstong in Madeira-saus, puree
Dinsdag 15 : Zwitserse schijf, gestoofde groenten, Dauphinois aardappelen
Woensdag 2 : Hespenrolletjes met witloof, puree
Donderdag 3 : Gevogelde brochette, Griekse pasta
Vrijdag 4 : Vis Waterzooi, puree
Zaterdag 5 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 6 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 7 : Kalkoenfilet Poivrade, perzik, aardappelen
Dinsdag 8 : Hachis Parmentier
Woensdag 9 : Ardeensgebraad, bloemkool gratin
Donderdag 10 : Cassoulet met 3 vlees soorten
Vrijdag 11 : Gegrilde koolvis met basilicum - puree
Zaterdag 12 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 13 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 14 : Rundstong in Madeira-saus, puree
Dinsdag 15 : Zwitserse schijf, gestoofde groenten, Dauphinois aardappelen
Woensdag 16 : Kalkoenhaasje met maredsous, appelmoes, aardappelen met tijm
Donderdag 17 : Varkenswangen in mosterd saus, aard.
Vrijdag 18 : Visstoofpotje in homardine saus
Zaterdag 19 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 20 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 21 : Beenhesp, boontjes, aardappelen met peer
Dinsdag 22 : Vogel zonder kop, rode kool, aardappelen
Woensdag 23 : Vol au vent, Griekse pasta
Donderdag 24 : Choucroute met drie vlees soorten
Vrijdag 25 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Zaterdag 26 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 27 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 28 : Hespenrolletjes met prei, puree
Dinsdag 29 : Chipolata, erwtjes en wortelen, oven aard.
Woensdag 30 : Spaghetti Bolognaise
Donderdag 31 : Gevogelte waterzooi, rijst
Donderdag 17 : Varkenswangen in mosterd saus, aard.
Vrijdag 18 : Visstoofpotje in homardine saus
Zaterdag 19 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 20 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 21 : Beenhesp, boontjes, aardappelen met peer
Dinsdag 22 : Vogel zonder kop, rode kool, aardappelen
Woensdag 23 : Vol au vent, Griekse pasta
Donderdag 24 : Choucroute met drie vlees soorten
Vrijdag 25 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Zaterdag 26 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 27 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 28 : Hespenrolletjes met prei, puree
Dinsdag 29 : Chipolata, erwtjes en wortelen, oven aard.
Woensdag 30 : Spaghetti Bolognaise
Donderdag 31 : Gevogelte waterzooi, rijst