+32 495 93 11 10 Contacteer ons

Onze dagschotels

April

Dinsdag 1 : Vogelnest, rode kool, gestoomde aardappelen
Woensdag 2 : Varkens gyros - Griekse pasta's
Donderdag 3 : Gevogeld blanquette met paddestoelen, natuur aardappelen
Vrijdag 4 : Vispannetje in homardine saus

Maandag 7 : Konijn met pruimen, appelmoes, natuur aardappelen
Dinsdag 8 : Hachis parmentier
Woensdag 9 : Kalkoen gebraad Poivrade, pêche, Dauphinois aardappelen
Donderdag 10 : Lams navarin op Catalaanse wijze, semoule
Vrijdag 11 : Kabeljauw in wijnsaus met puree

Maandag 14 : Gevogelte reepjes, Maroilles saus, preistoemp
Dinsdag 15 : Chipolata, wortel en erwtjes, aardappelen met peterselie

 

*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod

 

Woensdag 16 : Cordon bleu, bloemkool gratin, natuur aardappelen
Donderdag 17 : Rundstoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 18 : Gepaneerde koolvisfilet, spinazie in room

Maandag 21 : Ardeensgebraad, boontjes, duchesse aard.
Dinsdag 22 : Gehaktballetjes “à la liégeoise”, Griekse pasta's
Woensdag 23 : Vol au vent, puree
Donderdag 24 : Varkensgoulash met peperkoek, puree
Vrijdag 25 : Paella van vis 

aandag 28 : Gegratineerde ham met witloof, puree
Dinsdag 29 : Gehaktbrood, broccoli gratin, gestoofde aard.
Woensdag 30 : Geroosterde kip, erwtjes, ajuinaardappelen

*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Louise Folie's gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten